Pass4Test.JP業界最先端の全真模擬試験問題集

Pass4TestはIT技術者に向きMicrosoft、Cisco、VMWare、Oracle、HP、IBM など認定試験の問題集を用意しいたします。

最新のOracle 1Z0-804試験の問題集

Pass4Testは多くの人に便利を与えるとともに、多くの人の夢が実現させるサイトでございます。もし君はまだIT試験で心配すれば、私達Pass4Testの問題集を選んでください。Pass4Testは長年の研究をわたって研ITの認証試験に関する品質が高く、範囲は広い教育資料が開発しました。それは確かに君の試験に役に立つとみられます。

Oracle Java and Middleware 1Z0-804

Pass4TestはOracle1Z0-804認定試験に便利なサービスを提供するサイトで、従来の試験によってPass4Test が今年のOracle1Z0-804認定試験を予測してもっとも真実に近い問題集を研究し続けます。

Pass4Testが提供した商品の品質が高く、頼られているサイトでございます。購入前にネットで部分な問題集を無料にダウンロードしてあとで弊社の商品を判断してください。Pass4Testは君の試験に100%の合格率を保証いたします。迷ってないください。

試験番号:1Z0-804問題集
試験科目:Oracle 「Java SE 7 Programmer II Exam」
問題と解答:全150問

Oracle 1Z0-804認証はIT業界にとても重要な地位があることがみんなが、たやすくその証本をとることはではありません。いまの市場にとてもよい問題集が探すことは難しいです。でも、Pass4Testにいつでも最新な問題を探すことができ、完璧な解説を楽に勉強することができます。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/1Z0-804.pdf

1.Given the code fragment:
DataFormat df;
Which statement defines a new Dateformat object that displays the default date format for the UK
Locale?
A. df = DateFormat.getdatDataInstance (DateFormat.DEFAULT, Locale (UK));
B. df = DateFormat.getdatDataInstance (DateFormat.DEFAULT, UK);
C. df = DateFormat.getdatDataInstance (DateFormat.DEFAULT, Locale.UK);
D. df = new DateFormat.getdatDataInstance (DateFormat.DEFAULT, Locale.UK);
E. df = new DateFormat.getdatDataInstance (DateFormat.DEFAULT, Locale (UK));
Answer: C

Oracle   1Z0-804   1Z0-804   1Z0-804

2.Given:
public class DoubleThread {
public static void main(String[] args) {
Thread t1 = new Thread() {
public void run() {
System.out.print("Greeting");
}
};
Thread t2 = new Thread(t1); // Line 9
t2.run();
}
}
Which two are true?
A. A runtime exception is thrown on line 9.
B. No output is produced.
C. Greeting is printed once.
D. Greeting is printed twice.
E. No new threads of execution are started within the main method.
F. One new thread of execution is started within the main method.
G. Two new threads of execution are started within the main method.
Answer: C,E
3.Given:
import java.util.*;
public class AccessTest {
public static void main(String[] args) {
Thread t1 = new Thread(new WorkerThread());
Thread t2 = new Thread(new WorkerThread());
t1.start(); t2.start; // line1
}
}
class WorkPool {
static ArrayList<Integer> list = new ArrayList<>(); // line2
public static void addItem() { // line3
list.add(1); // Line4
}
}
class WorkerThread implements Runnable {
static Object bar = new Object ();
public void run() { //line5
for (int i=0; i<5000;i++) WorkPool.addItem(); // line6
}
}
Which of the four are valid modifications to synchronize access to the valid list between threads t1
and t2?
A. Replace line 1 with:
Synchronized (t2) (t1.start();) synchronized(t1) (t2.start();)
B. Replace Line 2 with:
static CopyWriteArrayList<Integer> list = new CopyWriteArrayList<>();
C. Replace line 3 with:
synchronized public static void addItem () {
D. Replace line 4 with:
synchronized (list) (list.add(1);)
E. Replace line 5 with:
Synchronized public void run () {
F. replace line 6 with:
Synchronized (this) {for (in i = 0, i<5000, i++) WorkPool.addItem(); }
G. Replace line 6 with:
synchronized (bar) {for (int i= 0; i<5000; i++) WorkPool.addItem(); }
Answer: F

Oracle   1Z0-804   1Z0-804   1Z0-804

4.Sam has designed an application. It segregates tasks that are critical and executed frequently
from tasks that are non critical and executed less frequently. He has prioritized these tasks based
on their criticality and frequency of execution. After close scrutiny, he finds that the tasks designed
to be non critical are rarely getting executed.
From what kind of problem is the application suffering?
A. race condition
B. starvation
C. deadlock
D. livelock
Answer: C

Oracle   1Z0-804   1Z0-804   1Z0-804

5.Give:
Class Employee {
public int checkEmail() {/* . . . */}
public void sendEmail (String email) {/* . . . */}
public Boolean validDateEmail(){/* . . . */}
public void printLetter (String letter) {/* . . . */}
}
Which is correct?
A. Employee takes advantage of composition.
B. Employee "has-an" Email.
C. Employee "is-a" LetterPrinter.
D. Employee has low cohesion.
Answer: D

Oracle   1Z0-804   1Z0-804   1Z0-804

6.Which two demonstrate the valid usage of the keyword synchronized?
A. interface ThreadSafe {
synchronized void doIt();
}
B. abstract class ThreadSafe {
synchronized abstract void doIt();
}
C. class ThreadSafe {
synchronized static void soIt () {}
}
D. enum ThreadSafe {
ONE, TWO, Three;
Synchronized final void doIt () {}
}
Answer: C

Oracle   1Z0-804   1Z0-804   1Z0-804

7.Given the incomplete pseudo-code for a fork/join framework application:
submit(Data) {
if(Data.size < SMALL_ENOUGH) {
_________________(Data); // line x
}
else {
List<Data> x = _________________(Data); // line Y
for(Data d: x
______________(d); // line z
}
}
And given the missing methods:
process, submit, and splitInHalf
Which three insertions properly complete the pseudo-code?
A. Insert submit at line X.
B. Insert splitInHalf at line X.
C. Insert process at line X.
D. Insert process at line Y.
E. Insert splitInHalf at line Y.
F. Insert process at line Z.
G. Insert submit at line Z.
Answer: C,E,G
8.ITEM Table
* ID, INTEGER: PK
* DESCRIP, VARCHAR(100)
* PRICE, REAL
* QUALITY, INTEGER
And given the code fragment (assuming that the SQL query is valid):
try {
String query = "SELECT * FROM Item WHERE ID=110";
Statement stmt = conn.createStatement();
ResultSet rs = stmt.executeQuery(query);
while (rs.next ()) {
System.out.println("ID: " + rs.getInt("Id"));
System.out.println("Description: " + rs.getString("Descrip"));
System.out.println("Price: " + rs.getDouble("Price"));
System.out.println("Quantity: " + rs.getInt("Quantity"));
}
} catch (SQLException se) {
System.out.println("Error");
}
What is the result of compiling and executing this code?
A. An exception is thrown at runtime
B. Compile fails
C. The code prints Error
D. The code prints information about Item 110
Answer: A

Oracle   1Z0-804   1Z0-804   1Z0-804

9.Given:
class Deeper {
public Number getDepth() {
return 10;
}
}
Which two classes correctly override the getDepth method?
A. public class deep extends Deeper {
protected integer getDepth(){
return 5;
}
}
B. public class deep extends Deeper {
public double getDepth() {
return"5";
}
}
C. public class deep extends Deeper {
public String getDepth () {
}
}
D. public class deep extends Deeper {
public Long getDepth (int d) {
return 5L;
}
}
E. public class deep extends Deeper {
public short getDepth () {
return 5;
}
}
Answer: A,E
10.Given the code fragment:
public class App {
public static void main (String [] args){
Path path = Paths.get("C:\\education\\institute\\student\\report.txt");
System.out.println("get.Name(0): %s", path.getName(0));
System.out.println ("subpath(0, 2): %s", path.subpath (0, 2));}
}
What is the result?
A. getName (0): C:\
subpath (0, 2): C:\education\report.txt
B. getName(0): C:\
subpth(0, 2): C:\education
C. getName(0): education
subpath (0, 2): education\institute
D. getName(0): education
subpath(0, 2): education\institute\student
E. getName(0): report.txt
subpath(0, 2): insritute\student
Answer: C
Explanation: Example:
Path path = Paths.get("C:\\home\\joe\\foo");
getName(0)
-> home
subpath(0,2)
Reference: The Java Tutorial, Path Operations

11.To provide meaningful output for:
System.out.print( new Item ()):
A method with which signature should be added to the Item class?
A. public String asString()
B. public Object asString()
C. public Item asString()
D. public String toString()
E. public object toString()
F. public Item toString()
Answer: D

Oracle   1Z0-804   1Z0-804   1Z0-804

12.Given the code fragment:
public class DisplaValues {
public void printNums (int [] nums){
for (int number: nums) {
System.err.println(number);
}
}
}
Assume the method printNums is passed a valid array containing data. Why is this method not
producing output on the console?
A. There is a compilation error.
B. There is a runtime exception.
C. The variable number is not initialized.
D. Standard error is mapped to another destination.
Answer: D

Oracle   1Z0-804   1Z0-804   1Z0-804

13.Which method would you supply to a class implementing the Callable interface?
A. callable ()
B. executable ()
C. call ()
D. run ()
E. start ()
Answer: C

Oracle   1Z0-804   1Z0-804   1Z0-804

14.Given the existing destination file, a source file only 1000 bytes long, and the code fragment:
public void process (String source, String destination) {
try (InputStream fis = new FileInputStream(source);
OutputStream fos = new FileOutputStream(destination)
) {
byte [] buff = new byte[2014];
int i;
while ((i = fis.read(buff)) != -1) {
fos.write(buff,0,i); // line ***
}
} catch (IOException e) {
System.out.println(e.getClass());
}
}
What is the result?
A. Overrides the content of the destination file with the source file content
B. Appends the content of the source file to the destination file after a new line
C. Appends the content of the source file to the destination file without a break in the flow
D. Throws a runtime exception at line***
Answer: A

Oracle   1Z0-804   1Z0-804   1Z0-804

15.Which two codes correctly represent a standard language locale code?
A. ES
B. FR
C. U8
D. Es
E. fr
F. u8
Answer: A,D
16.Which code fragment demonstrates the proper way to handle JDBC resources?
A. Try {
ResultSet rs = stmt.executableQuery (query);
statement stmt = con.createStatement();
while (rs.next()) (/* . . . */)
} catch (SQLException e) {}
B. Try {statement stmt = con.createStatement();
ResultSet rs = stmt.executableQuery (query);
while (rs.next()) (/* . . . */)
} catch (SQLException e) {}
C. Try {
statement stmt = con.createStatement();
ResultSet rs = stmt.executableQuery (query);
while (rs.next()) (/* . . . */)
} finally {
rs.close();
stmt.close();
}
D. Try {ResultSet rs = stmt.executableQuery (query);
statement stmt = con.createStatement();
while (rs.next()) (/* . . . */)
} finally {
rs.close();
stmt.close();
}
Answer: C

Oracle   1Z0-804   1Z0-804   1Z0-804

17.Given:
import java.io.IOException;
import java.io.file.Path;
import java.io.file.Paths;
public class Path12 {
public static void main(String s[]) throws IOException {
Path path = Paths.get("\\sales\\quarter\\..\\qtrlreport.txt");
path.relativize(Paths.get("\\sales\\annualreport.txt"));
if(path.endsWith("annualreport.txt")) {
System.out.println(true);
} else {
System.out.println(false);
}
System.out.println(path);
}
}
What is the result?
A. false
\sales\quarter\ . . \qtrlreport.txt
B. false
\quarter\ . . \qtrlreport.txt
C. true
. . \ . . \ . . \ annualreport.txt
D. true
\ . . \ . . \annualreport.txt
Answer: A

Oracle   1Z0-804   1Z0-804   1Z0-804

18.Given the fragment:
public class CustomerApplication {
public static void main (String args[]) {
CustomerDAO custDao= new CustomerDAOMemoryImpl(); // Line 3
// ­ o t he r m e t hod

}
}
Which two valid alternatives to line 3 would decouple this application from a specific
implementation of CustomerDAO?
A. CustomerDAO custDao = CustomerDAO();
B. CustomerDAO custDao = (CustomerDAO) new Object ();
C. CustomerDAO custDao = CustomerDAO.getInstance();
D. CustomerDAO custDao = (CustomerDAO) new CustomerDAOmemoryImp1();
E. CustomerDAO custDao = customerDAOFactory.getInstance();
Answer: B,E
19.Given this error message when running your application:
Exception in thread "main" java.util.MissingResourceException: Can't find bundle for base name
MessageBundle, locale
And given that the MessageBundle.properties file has been created, exists on your disk, and is
properly formatted.
What is the cause of the error message?
A. The file is not in the environment path.
B. The file is not in the classpath.
C. The file is not in the javapath.
D. You cannot use a file to store a ResourceBundle.
Answer: D

Oracle   1Z0-804   1Z0-804   1Z0-804

20.Given a language code of fr and a country code of FR, which file name represents a resource
bundle file name that is not the default?
A. MessageBundle_fr_FR.properties
B. MessageBundle_fr_FR.profile
C. MessageBundle_fr_FR.xinl
D. MessageBundle__fr__FR.Java
E. MessageBundle__fr__FR.Locale
Answer: A

投稿日: 2012/5/20 23:22:03  |  カテゴリー: Oracle  |  タグ: Oracle1Z0-804