Pass4Test.JP業界最先端の全真模擬試験問題集

Pass4TestはIT技術者に向きMicrosoft、Cisco、VMWare、Oracle、HP、IBM など認定試験の問題集を用意しいたします。

もしあなたはまだLotusの190-521試験に合格するのために悩まれば

Pass4Testは受験者に向かって試験について問題を解決する受験資源を提供するサービスのサイトで、さまざまな受験生によって別のトレーニングコースを提供いたします。受験者はPass4Testを通って順調に試験に合格する人がとても多くなのでPass4TestがIT業界の中で高い名声を得ました。

Lotus CLP 190-521

どんな業界で自分に良い昇進機会があると希望する職人がとても多いと思って、IT業界にも例外ではありません。ITの専門者はLotus190-521認定試験があなたの願望を助けって実現できるのがよく分かります。Pass4Testはあなたの夢に実現させるサイトでございます。

まだLotus190-521認定試験を悩んでいますかこの情報の時代の中で専門なトレーニングを選択するのと思っていますか?良いターゲットのトレーニングを利用すれば有効で君のIT方面の大量の知識を補充 できます。Lotus190-521認定試験によい準備ができて、試験に穏やかな心情をもって扱うことができます。Pass4Testの専門家が研究された問題集を利用してください。

試験番号:190-521問題集
試験科目:Lotus 「 Implementing a Domino R5 Infrastructure」
問題と解答:全49問

Pass4Testの助けのもとで君は大量のお金と時間を费やさなくても復楽にLotus190-521認定試験に合格のは大丈夫でしょう。ソフトの問題集はPass4Testが実際問題によって、テストの問題と解答を分析して出来上がりました。Pass4Testが提供したLotus190-521の問題集は真実の試験に緊密な相似性があります。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/190-521.pdf

1.Marcus set up SMTP security using TCP/IP without SSL.
Which one of the following is used to authenticate the SMTP connection?
A. Data encryption
B. Message validation
C. Certificate authentication
D. Name-and-password security
Answer: D

Lotus   190-521   190-521   190-521

2.Ulf set up several server monitoring tasks.
Which one of the following did he NOT set up?
A. EVENT
B. REVIEW
C. COLLECTOR
D. STATISTICS
Answer: B

Lotus   190-521   190-521   190-521

3.Ann sent a message to Bill but used an incorrect address. She was terminated and her Mail
file was deleted.
Which one of the following describes what happened to the message sent to Bill?
A. It was held in the MAIL.BOX as dead mail.
B. It was returned to Susan as undeliverable.
C. It was forwarded to the mail administrator.
D. It was held in the MAIL.BOX as undelivered mail.
Answer: A

Lotus   190-521   190-521   190-521

4.The amount of information recorded in the Log file can be modified.
In which one of the following are these logging options set?
A. NAMES.NSF
B. NOTES.INI
C. CONFIG.CFG
D. DESKTOP.DSK
Answer: B

Lotus   190-521   190-521   190-521

5.A system administrator is setting up the Directory Catalog for a mobile user. Most of the
setup information is sent from the server to the mobile user.
Which one of the following steps must the mobile user perform?
A. Create a link to the Directory Catalog.
B. Create a Setup Profile name in the Mail file.
C. List the Directory Catalog file in User Preferences.
D. Enter the name of the server upon which the Directory Catalog is located.
Answer: C

Lotus   190-521   190-521   190-521

6.Janosis a member of both the Bandits and the Administrators groups. The Bandits group is
listed in the server's Not Access Server field. The Administrators group is listed in the
server's Access Server field.
Which one of the following happens when Ove tries to access the server?
A. He is denied access.
B. He is allowed access.
C. Domino does not allow a person to appear in both groups.
D. Access is allowed depending upon the database being queried.
Answer: A

Lotus   190-521   190-521   190-521

7.Which one of the following allows a server to become a passthru server?
A. A Passthru document.
B. A Passthru setting in the Server document.
C. A Connection document in the Domino Directory.
D. A Passthru setting in the server's Location document.
Answer: B

Lotus   190-521   190-521   190-521

8.In order for a Domino system to work, which one of the following must be set up on every
Domino server in the domain?
A. A copy of the Domino Directory.
B. The system's Organization certifier.
C. A replica copy of the Domain Catalog.
D. A replica copy of the Domino Directory.
Answer: D

Lotus   190-521   190-521   190-521

9.Fred, a system administrator, is implementing a cluster of Domino servers for load
balancing.
Which type of server license should he install?
A. Domino IIS Server
B. Domino Mail Server
C. Domino Cluster Server
D. Domino Enterprise Server
Answer: D
Search the Domino 5 admin help with "Cluster Server".
10.Petratried to create a unique user OU but could not do so,
Which one of the following hierarchical OU/O structures would prevent her from doing this?

A. OU1/0
B. /OU2/OU1/0
C. /OU3/OU2/OU1/0
D. /OU4/OU3/OU2/OU1/0
Answer: D

投稿日: 2012/6/30 21:05:24  |  カテゴリー: Lotus  |  タグ: Lotus190-521