Pass4Test.JP業界最先端の全真模擬試験問題集

Pass4TestはIT技術者に向きMicrosoft、Cisco、VMWare、Oracle、HP、IBM など認定試験の問題集を用意しいたします。

無料にCompTIAのPK0-003の試験問題集をダウンロード する

Pass4Test提供した商品の品質はとても良くて、しかも更新のスピードももっともはやくて、もし君はCompTIAPK0-003の認証試験に関する学習資料をしっかり勉強して、成功することも簡単になります。

CompTIA Project+ PK0-003

CompTIAPK0-003認定試験はPass4Testの最優秀な専門家チームが自分の知識と業界の経験を利用してどんどん研究した、満足CompTIA認証受験生の需要に満たすの書籍がほかのサイトにも見えますが、Pass4Testの商品が最も保障があって、君の最良の選択になります。

今の多士済々な社会の中で、IT専門人士はとても人気がありますが、競争も大きいです。だからいろいろな方は試験を借って、自分の社会の地位を固めたいです。PK0-003認定試験はCompTIAの中に重要な認証試験の一つですが、Pass4TestにIT業界のエリートのグループがあって、彼達は自分の経験と専門知識を使ってCompTIA PK0-003認証試験に参加する方に対して問題集を研究続けています。 

試験番号:PK0-003問題集
試験科目:CompTIA 「Project+ (2009)」
問題と解答:全274問

CompTIAPK0-003認定試験を一回合格するためには必ず良い準備しなければなりません。完全な知識がこの高度専門の試験に合格するのは必要でPass4Testは君にこれらの資源を完全な需要に備わっています。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/PK0-003.pdf

1.A project manager is completing a project schedule network diagram using dummy activities to show all
logical relationships. Which of the following tools is the project manager using?
A. ADM
B. WBS
C. AON
D. PDM
Answer: A

CompTIA   PK0-003   PK0-003   PK0-003

2.Which of the following would be the benefit of saving a project binder in a centralized location.?
A. Provides an opportunity for another project manager to review the binder and make corrections.
B. Provides an opportunity for team members to review their contributions.
C. Provides other project managers the opportunity to review the project information.
D. Provides stakeholders the opportunity to modify the change request forms.
Answer: B

CompTIA   PK0-003   PK0-003   PK0-003

3.A project is cancelled unexpectedly prior to completion. Which of the following would the project
manager use to document the details of the project closure?
A. Histogram
B. Postmortem
C. SWOT analysis
D. Project scope statement
Answer: B

CompTIA   PK0-003   PK0-003   PK0-003

4.Which of the following is the method for determining the critical path of a project?
A. Determine the BAC of a project and the AC at completion; calculate the difference.
B. Examine the project schedule and determine the two most critical milestones: then calculate the total
time form the start of the first determined milestone to the end of the second.
C. Examine the project schedule and place all scheduled activities on one time-line, regardless as to
whether they are being implemented in parallel. Then calculate the total time taken.
D. Examine the project schedule and calculate the total time taken for all scheduled activities, from
commencement of the project to closure, with zero float.
Answer: D

CompTIA   PK0-003   PK0-003   PK0-003

5.The formal process that must be performed at the end of the project to provide the final inspection of the
product is called:
A. methodology verification.
B. scope verification.
C. change verification.
D. system verification.
Answer: B

CompTIA   PK0-003   PK0-003   PK0-003

6.A key stakeholder has asked the project manager to complete the project a week earlier than expected.
To accomplish this objective, the project manager will have to ask the project team to work overtime,
which will increase the cost of the project. Which of the following should be the NEXT
A. Ask the key stakeholder for more funding for the project.
B. Ask the project team to work overtime to finish the project.
C. Obtain an approved change control document before changing the project schedule.
D. Agree to complete the project using the new schedule.
Answer: C

CompTIA   PK0-003   PK0-003   PK0-003

7.Three of the team members are having a conflict with each other. Which of the following steps should
the project manager take to minimize the conflict?
A. Resolve the conflict by terminating the team members.
B. Ignore the conflict and keep working on the project.
C. Encourage the team members to resolve the conflict.
D. Ask the project sponsor to resolve the conflict.
Answer: C

CompTIA   PK0-003   PK0-003   PK0-003

8.In order to validate a project, which of the following is required to complete a stakeholder analysis?
A. Verify the project stakeholder needs, wants, and expectations are turned into requirements.
B. Verify the project stakeholders have been selected by the project manager to provide the best scope
for the project.
C. Verify the project team members will be able to provide the expected stakeholder results.
D. Verify the project stakeholders needs are documented in the work breakdown structure (WBS)
Answer: D

CompTIA   PK0-003   PK0-003   PK0-003

9.One of the team members assigned to a project is not performing well. The team member is new and is
not experienced in the type of work involved with this project. Which of the following is the BEST response
to this situation?
A. Ask other members to help.
B. Assign the team member to another project.
C. Talk to the team member to encourage better performance.
D. Arrange for training for the team member
Answer: D

CompTIA   PK0-003   PK0-003   PK0-003

10.Which of the following are common causes of project team conflict? (Select TWO).
A. Project schedule
B. Competing resource demands
C. Project budget
D. Varying work styles
E. Time zone difference
Answer: B,D
11.In an attempt to make a deadline, a North American project manager is able to procure emergency
funding for additional people. The resources are located in Europe. Which of the following project
components will have to be updated to reflect working with a new time zone location?
A. Communication plan
B. Risk management plan
C. Work Breakdown Structure (WBS)
D. Project scope statement
Answer: A

CompTIA   PK0-003   PK0-003   PK0-003

12.Two employees will not work on the same project together. The project manager tells the employees to
talk to their supervisors because the supervisors recommended they work together.
This is an example of which of the following conflict resolution styles?
A. Withdrawing
B. Forcing
C. Accepting
D. Compromising
Answer: B

CompTIA   PK0-003   PK0-003   PK0-003

13.A project manager needs to identify uncertain events during the planning phase. Which of the following
documents would be the BEST source of this information?
A. Quality log
B. Risk register
C. Issues log
D. Responsibility assignment math
Answer: B

CompTIA   PK0-003   PK0-003   PK0-003

14.A project manager notices that status meetings are poorly attended and that one or two team member
try to dominate the meetings. Which of the following should the project manager do to make the project
status meetings more productive? (Select TWO).
A. Include agenda items in the meeting invitation.
B. Ensure that the meetings start and end on time.
C. Provide criticism to poor team performers.
D. Allow the team members to set the tone of the meeting.
E. Discuss issues during the meeting until they are resolved.
Answer: A,E
15.Two SMEs disagree with the designed plan for a particular component. The project will be delayed if
the plan is not approved today. The project manager demands the SMEs work together to incorporate
their modifications by the close of business today. Which of the following resolution techniques was used?
A. Negotiating
B. Forcing
C. Smoothing
D. Compromise
Answer: B

CompTIA   PK0-003   PK0-003   PK0-003

16.Which of the following can the project manager do to manage scope creep?
A. Be open minded to new ideas to the project.
B. Be flexible about what needs to be done to complete the project.
C. Be specific when defining project objectives in the project plan.
D. Be positive when approached with changes to ensure customer satisfaction.
Answer: C

CompTIA   PK0-003   PK0-003   PK0-003

17.Which of the following is the purpose of a milestone schedule?
A. A detailed summary of the project milestones that need to be achieved.
B. A summary level timetable of the major project milestones.
C. A summary of the anticipated milestones and the issues identified for the project.
D. A detailed summary of the anticipated milestones and risks identified for the project.
Answer: A

CompTIA   PK0-003   PK0-003   PK0-003

18.A project change is approved by the Change Control Board that modifies the project scope. Which of
the following is the NEXT step that the project
A. Construct a detailed plan to implement the change.
B. Analyze the Impact of the change request.
C. Document the request in the change control log.
D. Request a meeting with the project sponsor to discuss scope creep.
Answer: A

CompTIA   PK0-003   PK0-003   PK0-003

19.Which of the following is described when a company requires version control of project
documents?
A. Decision oversight
B. Regulatory compliance
C. Internal process compliance
D. Change management controls
Answer: D

CompTIA   PK0-003   PK0-003   PK0-003

20.Transition plans include which of the following elements?
A. Work Breakdown Structure (WBS)
B. Project warranty
C. Project process reports
D. Earned value calculations
Answer: B

CompTIA   PK0-003   PK0-003   PK0-003

21.The method of cost-estimating whereby the costs of the individual work packages are aggregated to
form the full cost-estimate is called:
A. parametric estimating.
B. bottom-up estimating.
C. expert judgment.
D. analogous estimating.
Answer: B

CompTIA   PK0-003   PK0-003   PK0-003

22.A project manager has just completed the planning of a project, but cannot start the project execution
until granted permission from the project sponsor. This is an example of which of the following actions?
A. Stakeholder analysis
B. Risk assessment
C. Audit review
D. Phase gate
Answer: D

CompTIA   PK0-003   PK0-003   PK0-003

23.A stakeholder has determined the need to update their payroll method with a new system. Which of the
following is the FIRST activity the corporation should perform?
A. Conduct a feasibility study.
B. Determine the justification of the project.
C. Obtain a preliminary review by the project selection committee.
D. Determine if the project is in alignment with the company strategic plan.
Answer: C

CompTIA   PK0-003   PK0-003   PK0-003

24.Which of the following is a component of the cost management plan?
A. Team member compensation
B. Statement of Work (SOW)
C. Project needs assessment
D. Control limits
Answer: D

CompTIA   PK0-003   PK0-003   PK0-003

25.The initiation process concludes with the creation of which of the following?
A. Contingency reserve
B. Project charter
C. Project schedule
D. Project scope statement
Answer: B

CompTIA   PK0-003   PK0-003   PK0-003

26.Which of the following shows the number of communication channels for a team with twelve
stakeholders?
A. 56
B. 66
C. 72
D. 132
Answer: B

CompTIA   PK0-003   PK0-003   PK0-003

27.Which of the following is the MOST common relationship used, when constructing a project schedule
network diagram?
A. Start-to-Finish
B. Finish-to-Start
C. Start-to-Start
D. Finish-to-Finish
Answer: B

CompTIA   PK0-003   PK0-003   PK0-003

28.In order to complete the core-project setup, which of the following is the MOST important task of the
project sponsor?
A. Obtain funding for the project.
B. Provide quality review of the deliverables.
C. Provide leadership to the project team.
D. Obtain resolution of the application development Issues.
Answer: A

CompTIA   PK0-003   PK0-003   PK0-003

29.Which of the following represents the EAC of an ongoing project with an AC of $100,000, a CV of
$10,000 and an ETC of $50,000?
A. $90,000
B. $140,000
C. $150,000
D. $160,000
Answer: C

CompTIA   PK0-003   PK0-003   PK0-003

30.A project manager learns that a team member has falsified work experience, and does not have the
knowledge required to complete the task. Which of the following should the project manager do?
A. Reassign the individual to another role on the project team.
B. Ignore the situation hoping that everything works out for the best.
C. Assign other individuals to assist on the task to ensure the task does not get delayed further.
D. Replace the member and ask the team manager to assign a more qualified person.
Answer: C

投稿日: 2012/5/10 23:24:00  |  カテゴリー: CompTIA  |  タグ: CompTIAPK0-003