Pass4Test.JP業界最先端の全真模擬試験問題集

Pass4TestはIT技術者に向きMicrosoft、Cisco、VMWare、Oracle、HP、IBM など認定試験の問題集を用意しいたします。

最新IBM 000-056試験の練習問題と解答

今の競争の激しいIT業界では、多くの認定試験の合格証明書が君にをとんとん拍子に出世するのを助けることができます。多くの会社は君の実力と昇進がその証明書によって判断します。IBM000-056認証試験はIT業界の中で含金度高い試験で、Pass4TestがIBM000-056認証試験について対応性の訓練 を提供しておって、ネットで弊社が提供した部分の問題集をダウンロードしてください。

IBM Rational 000-056

IBM 000-056認証試験に合格することが簡単ではなくて、IBM 000-056証明書は君にとってはIT業界に入るの一つの手づるになるかもしれません。しかし必ずしも大量の時間とエネルギーで復習しなくて、弊社が丹精にできあがった問題集を使って、試験なんて問題ではありません。

Pass4TestはIBM000-056認定試験に対して問題集を提供しておるサイトで、現場のIBM000-056試験問題と模擬試験問題集を含みます。ほかのホームページに弊社みたいな問題集を見れば、あとでみ続けて、弊社の商品を盗作することとよくわかります。ass4Testが提供した資料は最も全面的で、しかも更新の最も速いです。

試験番号:000-056問題集
試験科目:IBM 「Rational BuildForge v7.1」
問題と解答:全61問

同じ目的を達成するためにいろいろな方法があって、多くの人がいい仕事とすばらしい生活を人生の目的にしています。Pass4Testが提供した研修ツールはIBM000-056の認定試験に向けて学習資料やシミュレーション訓練宿題で、重要なのは試験に近い練習問題と解答を提供いたします。Pass4Test を選ばれば短時間にITの知識を身につけることができて、高い点数をとられます。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/000-056.pdf

1.What does collector data populate manifests for?
A. Build Forge Enterprise Edition
B. Build Forge Standard Edition
C. all properly licensed editions
D. servers configured with collectors
Answer: A

IBM   000-056   000-056   000-056

2.The Build Forge services layer is served by the default application server and which alternative
platform?
A. WebSphere application server
B. Apache Tomcat application server
C. WebLogic application server
D. JBoss Enterprise application platform
Answer: A

IBM   000-056   000-056   000-056

3.What are the primary roles of the agent? (Select three.)
A. to listen for instructions from the Build Forge Console
B. to calculate CPU profile on the client machine
C. to accept API calls
D. to execute instructions from the Build Forge Console
Answer: A,B,C,D
4.What can developers use to start Build Forge projects and view job results from within their IDE?
A. the Build Forge IDE
B. the TFS plug-in
C. the Build Forge Eclipse perspective
D. an iPhone running Firefox
Answer: C

IBM   000-056   000-056   000-056

5.What does creating an environment snapshot produce?
A. a new instance of an existing environment
B. a copy of an existing environment
C. a revision of an existing environment with a version number
D. a delta from the original environment
Answer: A

IBM   000-056   000-056   000-056

6.What is the best way to handle excessive step log output?
A. through direct use of the Build Forge API
B. by limiting the log data generated by the project steps
C. by upgrading the disk subsystem on the database server
D. through use of Build Forge Console clustering support
Answer: B

IBM   000-056   000-056   000-056

7.What happens when the dot command.set is used to assign a value to an environment variable?
A. The job environment value is changed on-the-fly.
B. The value of the master environment record is changed.
C. A new environment variable is created and added to the master environment record.
D. The value of the job environment is changed, but the change is lost when the job is finished.
Answer: B

IBM   000-056   000-056   000-056

8.What can be done to gain optimal performance from Build Forge?
A. set all project Run Limits to Unlimited
B. increase Max Jobs to greater than the maximum number of concurrent jobs
C. measure baseline performance of a known project, then individually vary Build Forge and database
performance parameters and re-measure
performance
D. increase the Run Queue size to greater than the maximum number of concurrent jobs
Answer: C

IBM   000-056   000-056   000-056

9.On which system can IBM Installation Manager (IIM) be used to install multiple Build Forge
Management Console versions that can be selectively started without additional intervention?
A. System z
B. System i
C. UNIX
D. Windows
Answer: C

IBM   000-056   000-056   000-056

10.Where are detailed system messages available?
A. <install directory>/?apache/tomcat/logs directory
B. the Build Forge user interface Administration Messages panel
C. project step logs
D. server manifests
Answer: A

投稿日: 2012/3/1 1:48:05  |  カテゴリー: IBM  |  タグ: IBM000-056